Liity golfseuran jäseneksi

Voit liittyä kauttamme jäseneksi Kotojärven Kartanogolf ry golfseuraan. Edulliseen jäsenmaksuun sisältyy myös Supergolfin jäsenyys, jonka myötä saat mahtavia etuja golfaamiseen (edulliset golfkierrokset ja muut yhteistyökumppaneiden edut). Jäsenyyden myötä saat käyttömahdollisuuden eBirdie-sovellukseen ja Golflehden kotiin kannettuna.

Aikuisjäsenyys kaudelle 2020, hinta 70 €

Hintaan sisältyy:

  • Kotojärven Kartanogolf ry:n jäsenmaksu kaudelle 2020
  • Sähköinen jäsen- ja tasoituskortti eBirdie
  • Golflehti printti- tai digiversiona
  • Golfliiton vakuutus
  • Tasoituksen ylläpito verkkopalvelussa
  • Supergolfin jäsenmaksu 2020 (norm. 20 €/kausi)  Huom! Supergolfin jäsenyys kuuluu pakettiin vain tätä kautta tilattuna!

Golfseuran jäsenyytesi ja Supergolf-jäsenyytesi aktivoidaan 1-3 arkipäivän sisällä tilauksestasi. Saat sähköpostitse vahvistuksen sekä laskun, kun jäsenyydet on aktivoitu, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus välittömästi varata itsellesi peliaikoja eri kentille ja käyttää Supergolf-palvelua edulliseen pelaamiseen. Jäsenyys jatkuu automaattisesti seuraavalle kaudelle mikäli et irtisano sitä.

Golflehti lähetetään postitse yksi per talous. Jos taloudessa on useita golfseuran jäseniä, saavat muut jäsenet käyttäjätunnukset Golflehden digiversioon.

JÄSENHAKEMUS:

HUOM! Mikäli haluat maksaa jäsenmaksusi luottokortilla tai verkkopankilla hintaan 70 € ja nopeuttaa jäsenhakemuksesi käsittelyä, niin täytä jäsenhakemus osoitteessa http://www.supergolf.fi/Register (valitse jäsenyysvaihtoehdoista golfseuran jäsenyys).

Sukunimi

Etunimi

Syntymäaika

Katuosoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Matkapuhelin

Sähköposti

Jos olet ollut jäsen jossain golfseurassa, täytä myös

Nykyinen kotiseura:

Jäsennumero nykyisessä kotiseurassa:

Tasoitus:

Jos et ole ollut jäsenen golfseurassa aikaisemmin

Green Card suoritettu:

Green Cardin suorituspaikka:

Green Cardin myöntäjä:

Olen rekisteröinyt Supergolfiin aikaisemmin:

Valitse liittymispaketti

Lisätietoja golfseuralle:

Tervetuloa Kotojärven Kartanogolf ry:n jäseneksi!