Kilpailutulosten päivittäminen Golfboxiin

Kilpailutulokset päivittyvät jatkossa automaattisesti pelaajan kotiseuraan Verkkotietopalvelun välityksellä.

Vantaan Golfpuisto käyttää tuloskorttien ja tasoitustietojen hallintaan Golfbox-järjestelmää. Tähänkin asti virallisten kilpailujen kilpailutulokset toisilta Golfboxia käyttäviltä kentiltä ovat siirtyneet Vantaan Golfpuistoon oikein. Toisesta Suomessa laajasti käytössä oleva järjestelmästä, eli NexGolfista, tiedot eivät kuitenkaan ole siirtyneet automaattisesti. Tämä on tarkoittanut sitä, että NexGolf-kentällä pelatun kilpailun jälkeen VaGon pelaajan on täytynyt manuaalisesti syöttää kilpailukierroksen tulokset Golfboxiin.

Tähän on tullut nyt muutos. Golfkilpailujen tulosten perusteella lasketut tasoitusmuutokset siirtyvät nyt Suomen Golfliiton Verkkotietopalvelun kautta automaattisesti järjestelmästä toiseen myös silloin, kun kilpailun järjestäjä käyttää eri seurapalvelujärjestelmää kuin pelaajan kotiseura.

Aikaisemmin eri seurapalvelujärjestelmät, tyypillisesti Nexgolf ja Golfbox, eivät ole kommunikoineet keskenään, mutta nyt puute on saatu korjattua.

Pelaajien kannattaa kuitenkin huomioida, että harjoituskierroksina pelattujen tasoituskierrosten tulokset tulee edelleen ilmoittaa itse kotiseuralle, mikäli harjoituskierros on pelattu kentällä, joka käyttää eri seurapalvelujärjestelmää kuin kotiseura.

Pelaajan tulee myös itse huolehtia että aikaisemmin pelattujen kilpailukierrosten tulokset löytyvät Golfboxista. Tuloskortit voi syöttää järjestelmään myös takautuvasti.

Tuloskortin syöttö (ja yhteystietojen päivitys)

No Comments Yet.

Leave a comment