Vuokrasopimuksen purku lainvastainen

Kuten olette varmasti mediasta lukeneet, Vantaan uusi kaupunginjohtaja Ritva Viljanen on ottanut tehtäväkseen tuhota Vantaan Golfpuiston unelman. Uusimpana uutisena tuli ilmoitus, että Vantaan kaupunki olisi purkanut Vantaan Golfpuiston vuokrasopimuksen. Tämä uutinen (kuten kaikki muukin viimeaikainen negatiivinen VaGo-uutisointi) on ylittänyt uutiskynnyksen laajasti.

Kaupunki on viimeisenä tekona purkanut yhtiön vuokrasopimuksen perustuen alueen luovuttamiseen ulkopuoliselle. Maanvuokrasopimuksen mukainen vuokra-alue on kuitenkin palannut takaisin Vantaan Golfpuiston hallintaan KRY:n kanssa tehdyn maanvuokrasopimuksen mukaisesti 1.5.2018. Purkuilmoitus on annettu tiedoksi yhtiölle 3.7.2018. Näin ollen purkuperuste on rauennut maanvuokralain 21 §:n 3 momentin mukaisesti ennen kuin kaupunki on purkanut vuokrasopimuksen ja vuokrasopimuksen purku on lainvastainen.

Taistelu jatkuu. Selvitämme viranomaisten kanssa kaikki Vantaan väitteet ja teemme kaikkemme, että Vantaan Golfpuistoon saadaan vielä 18-reikäinen golfkenttä.

Golfseura Vantaan Golfpuisto ry:n toimintaan ja golfseuran jäsenyyksiin asialla ei ole vaikutusta, vaan jäsentemme golfseuran jäsenyys jatkuu ihan normaalisti!

Comments are closed.