Vantaan Golfpuisto on suljettu kaudelta 2017

Ensimmäinen kausi Vantaan Golfpuistossa on nyt päättynyt!

Lähiviikkojen sääennusteet lupaavat kylmää, joten suljemme griinimme ensimmäisen pelikauden päätteeksi ja päästämme tuoreen kentän lepäämään.

Vantaan Golfpuiston kenttä avattiin poikkeuksellisen kevään jälkeen aikataulusta myöhässä heinäkuun alussa. Tämän jälkeen Suomen tuoreimman kentän testasi usea tuhat pelaajaa. Suomen suurimmat griinit saivat mahtavan vastaanoton. Ensi kaudella niitä pystytään peluuttamaan jo paljon liukkaampina.

Myös Himalayas putting course sai innostuneen vastaanoton. Voimakkaasti muotoiltu griini sai innokkaat golfin harrastajat haastamaan itsensä ja toisensa kerta toisensa jälkeen. Saimmepa houkuteltua paikalle Himalayasia testaamaan myös porukoita, joille se oli ensi kosketus golfiin.

Nyt syksyn ruska ja talven ensi pakkaset ovat vallanneet kentän. Laitamme kentän talvilevolle ensimmäisten joukossa, jotta Vantaan Golfpuisto voidaan aukaista mahdollisimman hyväkuntoisena kun kevät sen sallii.  Ensimmäinen kausi on nyt kunnialla takana päin. Nyt hiukan lepoa ja odottamaan kokonaista golfkesää.

Kiitos kaikille pelaajille vierailusta ja nähdään taas keväällä 2018!

Comments are closed.