Avoimet ovet – tutustuminen Vantaan Golfpuiston rakentamiseen 20.8.2015

Vantaan Golfpuisto järjesti 20.8.2015 "avoimet ovet" -tapahtuman, jossa kaikilla kiinnostuneilla oli mahdollisuus tulla ja tutustua golfkentän rakentamiseen.

Paikalle saapui runsas 80 kiinnostunutta. Alkuun tarjolla oli makkaraa ja virvokkeita sekä lyhyt esitys Vantaan Golfpuistosta, sen tämän hetkisestä tilanteesta ja tulevaisuuden näkymistä. Tämän jälkeen toimistusjohtaja Ville Nurmi johdatteli osallistujat kiertokävelyyn kentän etuysille. Kiertokävelyn aikana kerrottiin kentän rakentamisen eri vaiheista ja muutamissa kohteissa järjestetyt työnäytökset antoivat mahdollisuuden nähdä golfkentän rakentamista livenä.

Kentän eteläisimmässä kohtaa sijaiseva par-3 väylä numero 5 oli näyttämönä Vantaan Golfpuiston ensimmäiselle lähimmäs lippua kisalle. Jokainen halukas kirjoitti nimesta palloon ja löi sen punaisen tiin etulaidassa olevilta lyöntimatoilta kohti lippua. Vaikka griinillä on kokoa peräti 750 neliömetriä, ei monta griiniosumaa todistettu. Tämä varmasti johtui siitä että griiniä ei ole vielä kylvetty ja kova maa pomputti monien pallot ulos griiniltä. Joka tapauksessa parhaat palkittiin Vantaan Golfpuiston green fee -sarjakortein ja logopalloin.

Kierrosta jatkettiin takaisin "klubille" ja viimeisenä esiteltiin 9-griinin yhteyteen tuleva Himalayas-puttigriini. Tämä St. Andrewsista ideoitu harjoitusgriini sai yleisöltä kovasti ihastelua ja sen voimakkaita muotoja moni odottaa jo nyt pääsevänsä testaamaan. Yhdeksännen reiän griini yhdistettynä Himalayas-griiniin antaa koko griinialueelle kokoa 2500 neliömetriä tehden siitä Suomen isoimman griinin.

Kierroksen jälkeen halukkailla oli vielä mahdollisuus kantaa kortensa kekoon ja tukea Vantaan Golfpuiston rakentamisesta ostamalla 4 kerran green fee-sarjakortti ja nimellään varustettu diplomi hintaan 99 €. Oman sellaisen voit tilata täältä!

Comments are closed.